Totale løsninger

Hansen El A/S leverer og projekterer el-tekniske løsninger indenfor nybyggeri og renovering samt drift og vedligehold af elinstallationerne. Vi sigter mod et meget bredt kundesegment, som omfatter alt lige fra industri, offentlige- og private virksomheder til boligforeninger, erhvervsejendomme og private boliger, primært i Trekant-området.

Vores kernekompetencer er traditionelle/intelligente elinstallationer, IT- og fiberinstallationer, automationsløsninger og energioptimering samt professionel rådgivning og projektering. 

Vi er i stand til at være med i hele processen lige fra analysefasen til efterfølgende service og vedligehold af installationerne. Vores rådgivning tager udgangspunkt i en grundig behovsanalyse, som skaber det bedste grundlag for at finde frem til den rigtige løsning. Jo tidligere vi kommer med i projekteringsfasen, desto bedre kan vi komme med oplæg og rådgivning, som skaber den bedste løsning.

Som kunde kan du forvente en løsningsorienteret samarbejdspartner, der ønsker løbende dialog, udvikling og forbedringer. Du vil opleve en samarbejdspartner, der skaber resultater for Jer, og som vil gå hele vejen for at sikre Jer den bedste løsning.